Maximális kapacitással

Szigetvár és környéke valaha nagy cipőipari központnak számított, hagyományokkal rendelkező ipari központja volt a magyar cipőgyártásnak. Az örökséget 11 vállalkozás vitte tovább amikor új szelek kezdtek fújni, de ma már csak mi maradtunk e cégek közül.

Kollektívánkkal 20 év alatt számos nehéz helyzetet oldottunk meg, összeszokott csapattá érlelődtünk az évek munkája során. Ennek következtében nagyon jól, rugalmasan vagyunk képesek reagálni a piaci igényekre. Gyorsan, ragyogó minőségben dolgozunk, és tiszteljük a határidőket. Partnereink minden esetben számíthatnak arra, hogy a megrendelt árut pontosan, időben kézhez kapják.

Hogyan is történhetne másként?

Havonta 5-10 ezer pár cipőfelsőrész elkészítése átlagos produkció nálunk. Amennyiben szükséges, ennél nagyobb mennyiséget is tudunk gyártani.

Cégünk egyik tulajdonosa évtizedek óta a cipőiparban dolgozik. ezért, amikor vállalásról van szó, nem csak mennyiségekről beszélhetünk, hanem gyártásoptimalizálásról. Abban a pillanatban, amikor eldönti, hogy bizonyos mintadarab gyártása esetében milyen munkafázisok kerülnek egymás után, arról is dönt, hogy milyen munkafázisok vonhatók össze vagy éppen más technológiai fogások vetődnek fel. Ezt teszi az évtizedek tapasztalata, ezért van az, hogy nagyon rugalmasan, aprólékosan tervezve képesek vagyunk nagyobb tételek gyártására anélkül, hogy a teljesítés színvonala bármiben is elmaradna a várttól…

Képek rólunk:

Itt küldje el kérdését, üzenetét!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet