Női cipőfelsőrész specializáció

női cipőfelsőrész

Női cipőfelsőrész specializáció

Talán azt lehet gondolni, hogy 50 évnyi tapasztalattal bármilyen felsőrész elkészítését vállaljuk és tökéletesen kivitelezzük. A helyzet azonban más…

Történetileg úgy alakult, hogy elsősorban női cipőfelsőrészeket gyártottunk az elmúlt években. Sőt a cipőfelsőrész gyártáshoz használt gépek, eszközök elsősorban a női modellek készítéséhez igazodtak. Ma tehát tele vagyunk olyan gyártói infrastruktúrával, amelyek a női cipőfelsőrész készítéshez ideálisak.

Talán hátrány, hogy nem vállalunk így férfi bakancsok, vagy más strapabíró férficipők elkészítését?

A specializáció előny!

Ahelyett, hogy azt vizsgálnánk, hogyan lehetne megoldani az univerzális termékgyártási lehetőségeket, inkább arról beszélünk, hogy az átlagot messze meghaladó minőségben készítünk női cipőfelsőrészeket.

Kollektívánk az elmúlt években kizárólag női modellekkel dolgozott, s ez odáig vezetett, hogy a női cipőfelsőrész finom gyártástechnológiájára vagyunk ráállva. Belátható, hogy más technológia szükséges a munkavédelmi, vagy erősebb felépítésű lábbelik gyártásához, mint a finomabb kidolgozású női modellek elkészítéséhez.

Ma ránézésre megmondjuk, hogy valamely modellt hogyan, milyen módon lehet elkészíteni gazdaságosan. Ez fontos információ, mert bár tiszteljük a tervezők munkáit, azokat néha a gazdaságos gyártási körülményekhez igazítani kell.

Képek rólunk:

Itt küldje el kérdését, üzenetét!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet